Serveis

Projectes

INICIATIVES I PROJECTES

Promovem i gestionem projectes i iniciatives encaminades
a la creació de llocs de treball a persones en RISC d’EXCLUSIÓ SOCIAL

Gràcies a la creació d’ Unitats de Negoci específiques o projectes, apliquem la reinserció de les persones que la Cooperativa Social Penedès ha prèviament identificat, avaluat i format.

REALITZEM projectes tant per a l’administració pública, tercer sector i l’empresa privada:

LA DISTRIBUÏDORA – INICIATIVES PER A AJUNTAMENTS I EMPRESES – BUGADERIA

LA DISTRIBUÏDORA .-  Projecte de distribució i venta de productes de tot tipus de productes de relacionats amb la neteja, vestuari laboral i equips de protecció laboral, roba per la hosteleria (blanca i estovalles), roba de vestir i esport, estris per la cuina i menjador. Veure càtalegs:

Som distribuïdors oficials de Netya pro (http://www.roldannetya.com) per les comarques de l´ Alt i Baix Penedès, Garraf, anoia. A part tenim acords amb altres fabricants que ens permeten tenir una amplia gama productes de qualitat i amb preus molt competitius.

Som especialistes amb productes neteja ecològics, creiem amb els productes concentrats que redueixen significativament la contaminació d´ envasos, a l’hora que ajuden a la reducció de l´ espai de magatzem  i  a l´ estalvi de la carga de pesos per part del traballadors/es. Oferim gratuïtament  formació a les empreses i/o institucions que vulguin fer el pas cap a aquesta línea de productes.

El nostre magatzem central situat a Vilafranca del Penedès ens permet servir en 48 -72 hores màxim.

Aquest servei ens permet donar feina a persones amb les següents dificultats o situacions:

              Per les oficines: Dones soles amb fills a càrrec que els seu horari laboral te que conviure amb l´horari escolar dels seus fills.

              Per el magatzem: Joves sense experiència laboral en situacions personals o familiars complicades.

              Per el transport: Persones de més de 50 anys amb atur de llarga durada.

 

SERVEIS DE NETEJA

Oferim serveis de neteja professionals per empreses i/o entitats publiques. Neteja de vidres, neteges amb maquina i específiques.

SERVEIS D´ATENCIÓ DOMICILIARIA

Oferim serveis d´ atenció i acompanyament a persones soles de la tercera edat. Podem ajustar el servei a la necessitat de la persona o de la família, el servei pot incloure només l´ acompanyament personal fins neteja o preparar els àpats diaris.

SERVEIS PER ENTITATS PUBLIQUES I PRIVADES

Oferim serveis personalitzats per entitats publiques o empreses privades que necessitin fer un servei puntual o de forma temporal. Les feines encarregades es realitzaran amb personal en exclusió social de la població d´ on rebem l’encàrrec amb coordinació amb els serveis social del municipi.

GestinetServeis